CE markering

Serfiko drukt verschillende CE-markeringen voor gehard glas. Thermisch gehard glas toegepast als bouwproduct ( inclusief deuren ) dient voorzien te zijn van een onuitwisbare stempel / merkteken. In dit stempel staat uw naam en de desbetreffende norm (bv EN 12150)

Aanbrengen CE markering
Het merkteken wordt meestal in een van de hoeken van het glas geplaatst. De stempel worden met glasinkten gedrukt op speciaal papier en nadien voorzien van een coating, dit noemen we een decalco. Deze vellen worden u opgestuurd waarna u de stempels zelf op het glas kan aanbrengen.

Dit doet u door de stempel met papier gedurende een 15 tal seconden in lauw water te leggen. De afbeelding komt los van het papier en blijft aan de coating hangen. Schuif de transfer ongeveer op de uiteindelijke positie op het te decoreren object (trek het papier eronder uit). Altijd schuiven, niet de transfer van het papier ‘afplukken’. Vervolgens plak je de stempel op het glas en wrijf je al het vocht er vanonder. Dit kan je doen met een rubbertje en nadien afdeppen met een droge, pluisvrije doek. Vervolgens een 12 uur laten drogen alvorens het glas te harden op zo een 600°.

Kwaliteit en service
Wij streven naar kwaliteit en service. Dit doen wij in het naleven en maximaliseren van de kwaliteitsnormen van onze glasinkten. De CE markering sluit hier perfect op aan.

Interesse? Contacteer ons!

CE stempel - CE markering

CE stempel – CE markering

CE stempel decalco

CE stempel decalco